meer info ? Bel
014 61 04 84

Eén aircosysteem om te verwarmen en te koelen

Wist u dat er warmtepompairco’s bestaan? Dit aircosysteem onttrekt met een minimum aan energie warmte uit de binnenlucht om die dan af te geven aan de buitenlucht, wat heel wat zuiniger is dan de traditionele airco. Bovendien kan dergelijk aircosysteem zowel gebruikt worden om te verwarmen als te koelen en biedt het heel wat andere voordelen. Zo is het bijvoorbeeld geschikt voor nieuwbouw én renovatie, en bestaat het uit een eerder compacte unit in verschillende designs. Voortaan dus geen lelijke blok meer aan de binnen- of buitenkant van uw woning!

Wim Scheyltjens  is gespecialiseerd in het plaatsen van warmtepompairco’s en helpt u graag bij het kiezen van het juiste model. Wij werken vooral met topmerken, zoals Mitsubishi Electric (Belklima), Daikin en General, maar installeren natuurlijk ook andere merken. Voor professioneel advies en een perfecte plaatsing bent u bij ons zonder twijfel op de juiste plaats!

Denkt u er aan een warmtepompairco te laten installeren? Bekijk dan enkele van onze realisaties en neem vandaag nog contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan
graag verder.

Back to Top